Een eigen bedrijf en scheiden?

Mediator Delft

Normaal gesproken is het traject om te scheiden al een heel regelwerk, met een eigen bedrijf kunnen er nog veel meer regels en wetten aan te pas komen. Behoudt je het eigen bedrijf, of moet deze worden verdeeld? Ook op financieel gebied heeft dit consequenties, fiscaal zal er ook een en ander veranderen. Een mediator Delft kan je al snel inzicht geven, hoe de zaken ervoor staan na de scheiding. De mogelijkheden worden in kaart gebracht zodat je al snel weet, waar je aan toe bent. Bieden hebben dezelfde rechten en plichten, ook wanneer je samen een bedrijf hebt.

Vaker scheiden op oudere leeftijd

Waar je voorheen niet aan kon denken, wordt er tegenwoordig ook op oudere leeftijd steeds vaker de beslissing genomen om te scheiden van elkaar. Als je ouder wordt kan een scheiding complex zijn, jarenlang heb je lief en leed gedeeld ook financieel. Met een mediator Almere aan je zijde kun je ook op latere leeftijd scheiden, en alles zo regelen dat je na de scheiding nog door een deur kan met je ex partner. Vaak is een scheiding als je ouder bent een flinke impact, onzekere tijden en kan je alles nog wel rondbreien financieel? Een eigen woning, spaargeld en je pensioen zijn maar een aantal punten.

Mediator Delft

Je droom stort in

Vaak komen er bij een scheiding veel emoties kijken, je droom stort vaak in want samen gelukkig worden kan niet meer. Toch is het goed om deze emoties de vrije loop te laten, meestal helpt dit om later goede afspraken te maken. Mediator Leiden zorgt ervoor dat beide partijen, aan het eind toch weer een nieuw leven op kunnen bouwen. Het is niet zomaar een tijd die je met je ex partner hebt meegemaakt, dit moet op een goede manier een plekje worden gegeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *